Поверхня каші на сковорідці вирівняйте, посипте солодким піском змішаним з корицею і припечіть грилем або розпеченим залізним прутом щоб цукор за карамелізований, але можна просто прикрасити часточками яблук або інших плодів і поставити на 5-7 хвилин в гарячу духову шафу.

Закип’ятіть 0.8 літра жирного молока або вершків (на вершках смачніше), додайте 50 гр. солодкого піску, 5 гр. солі і розмішайте. Поступово додавайте 200 гр. манної крупи (щоб не було грудочок) сипати необхідно тонкою цівкою до закипання молока, безперервно помішуючи, варити на повільному вогні приблизно 10 хвилин. Коли каша загусне вимкніть і додайте 40 -50 гр. вершкового масла перемішайте.

Збийте 4 яєчних білка з 80 гр. солодкого піску в сильну піну, додайте 50 гр. надзвичайно дрібно рубаних горіхів і ванілін, додайте в гарячу манну кашу і чудово перемішайте. Розкладіть по формах або в змащену маслом сковороду. Поверхня каші на сковорідці вирівняйте, посипте солодким піском змішаним з корицею і припечіть грилем або розпеченим залізним прутом щоб цукор за карамелізований, але можна просто прикрасити часточками яблук або інших плодів і поставити на 5-7 хвилин в гарячу духову шафу. Готову кашу можна полити солодким сиропом, прикрасити варенням, свіжими плодами, горіхами. У загальному проявіть фантазію. Подавати з прохолодним молоком, краще зі сметаною. Приємного апетиту вам і вашим діткам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code