Гостра піджарка зі свинини з аджикою: рецепт простого і швидкого приготування в домашніх умовах
свинина 500 г
———————-
бульйон м’ясний? склянки
———————-
цибуля ріпчаста 1 шт.
———————-
томатна паста (кетчуп) 2 ст.л.
———————-
аджика 1 ч.л.
———————-
спеції
———————-
сіль
приготування:
КРОК 1
Подрібнити свинину, ріпчаста цибуля.
КРОК 2
Продукти обсмажити разом.
КРОК 3
Лук повинен стати м’яким.
КРОК 4
Сіль і спеції додати за смаком.
КРОК 5
Покласти аджику, влити соус і м’ясний бульйон.
КРОК 6
Маса повинна закипіти, вогонь зменшити до мінімальної величини.
КРОК 7
Час гасіння страви – 25 хвилин або трохи більше.
КРОК 8
М’ясо має стати ніжним.
ПОРАДА
бульйону можна використовувати воду з розчиненим у ній бульйонних кубиків. Для приготування страви знадобиться шия або окіст.
Приємного вам апетиту!