Гострі курячі стегенця в вершковому соусі: рецепт простого і швидкого приготування в домашніх умовах

приготування:

Будь-які частини курки, крім крилець, вимити під проточною водою, обсушити паперовими рушниками. Куряче м’ясо посолити, поперчити, намазати аджикою. Залишити маринуватися на півгодини. Розтопити на сковороді суміш вершкового і рослинного масла, обсмажити нарізаний на четвертинки ріпчасту цибулю, він повинен придбати золотистий колір.

Лук викинути, в ароматному маслі обсмажити шматки курки по кілька хвилин з кожного боку, до золотистої скоринки. Викласти в жароміцних форму. На невеликій сковороді без масла обсмажити столову ложку пшеничного борошна до золотисто-коричневого кольору. Налити трохи курячого бульйону, натурального або з кубика, додати вершки, суміш прогріти, сіль і перець мелений – за смаком.

Додати роздавлений часник, довести масу до кипіння, всипати борошно, перемішати, соус повинен загуснути, але в ньому не повинно бути грудочок. Залити сумішшю курку. Поставити гострі курячі стегенця в вершковому соусі в нагріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Приємного вам апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code