Готуємо налисники: млинці з сиром, томління в духовці
Автор фото і рецепта Марина Баранова: instagram.com/marina._.baranova/
Інгредієнти: Тісто для млинців: Молоко 0,5 лЯйца 3 штСахар 1 ст. л.сіль 1/4 ч. л.Масло рослинне 4 ст. л. Борошно 180 гр Начинка: Сир 9% 600 грЯйца 2 штСахар 4 ст. л. Ванільний цукор 5 грСоль 1 ч. Л. Масло вершкове для запеканіяДля подачі: мед, згущене молоко, варення, сметана
Процес приготування: 1. Збити злегка до однорідного стану яйця, молоко, сіль, цукор, рослинна олія. Всипати борошно, перемішати. Залишити тісто на 10 хвилин, потім спекти млинці. 2. Розтерти сир з цукром, сіллю і яйцями. 3. На кожен млинець покласти 2 столові ложки начинки, загорнути. Можна розрізати кожен рулет навпіл. 4. Скласти млинці в змащену вершковим маслом форму. На кожен млинець покласти шматочок масла. Накрити форму фольгою і запікати в розігрітій до 160 градусів духовці 1-1,5 години. 5. Подавати гарячими, полив медом, варенням або згущеним молоком. Можна зі сметаною.